NIEUWSOVERZICHT 2012

13.04.2012 AMI'S FOR LIFE

 

In 2006 werd Team AMI opgericht. We hebben in de afgelopen jaren een hele mooie periode met elkaar beleefd maar de laatste jaren er veel veranderd is.

We hebben veel races gedaan in Nederland maar zeker ook daarbuiten. In België, Duitsland, Frankrijk, Polen, Kroatië, Slovenië, Noorwegen, Zweden, Guadeloupe en Groenland waren we in verschillende teamsamenstellingen te vinden, ook met andere niet-AMI’s. Onvergetelijke ervaringen!

Alle AMI’s zijn vader of moeder geworden, of worden dit nog een keer. Onze doelen zijn erg uiteenlopend. Te verschillend om voort te bestaan als team. Afgelopen weekend hebben we samen Pasen gevierd. Dat was fantastisch. Onze conclusie: weliswaar minder team en avontuur samen als Team maar het AMI-gedeelte blijft.

We bedanken Ideavelop voor het partnerschap in de afgelopen jaren. Het is tijd voor een nieuw avontuur. Maar de AMI site blijft bestaan als herinnering, en we gaan verder als blog zodat iedere AMI nog ergens z´n verhaal kwijt kan.

03.02.2012 Dutch Mountains Film Festival op 10 maart

Het Dutch Mountains Film Festival gaat over ongeremde passie voor de bergsport en belicht op fascinerende wijze de aangrijpende rol die de bergen kunnen spelen in een mensenleven.

Zaterdag 10 maart staat Heerlen de hele dag in het teken van bergen en buitensport. De laatste boekingen voor de 2e editie van het Dutch Mountains Film Festival zijn gedaan en het programma is compleet!

De hele dag draaien er films over avontuurlijke expedities en spraakmakende beklimmingen met prachtig beeldmateriaal van ongerept natuurschoon.

Meer informatie

02.02.2012 Lezing over AR in Drenthe

Op 19 maart en 1 april geeft Winfried een lezing over Adsventure Racing bij respectievelijk Breeland Recratie in Annen en Grolloo Outdoorpark in Grolloo.

Met de deelname aan de Explore Sweden Monster in 2010 als rode draad neemt hij het publiek mee in dit prachtige avontuur.

Ook aandacht voor het KIDS-XL concept. Een afgeleide van de Kids & Parents van Wim Vancrayenest.

Download de poster.

31.01.2012 Winfried met Dutch Bionix naar het WK

Eind september zal Winfried met gelegenheidsteam Dutch Bionix (Harm Bartholomeus, Lisette de Graauw en André Moes) deelnemen aan het WK Adventure Racing in Frankrijk. Het wordt een mega avontuur.

Download de team-presentatie om meer te weten te komen over het team. Voor dit evenement zijn wij op zoek naar nieuwe partners die ons kunnen ondersteunen. Potentiele partners kunnen meer informatie lezen in onze partner-flyer.


nieuwsoverzicht van 2006

nieuwsoverzicht van 2007

nieuwsoverzicht van 2008

nieuwsoverzicht van 2009

nieuwsoverzicht van 2010

nieuwsoverzicht van 2011

 

 

 

 

 

 

Mirjam van Burgel
mirjam
Frank van Waardenburg
frank
Nauk van der Donk
nauk
Femke de Mooij
femke
Thijs Horbach
thijs
Winfried Bats
winfried

 

 

nieuwsoverzicht van 2006

nieuwsoverzicht van 2007

nieuwsoverzicht van 2008

nieuwsoverzicht van 2009

nieuwsoverzicht van 2010

nieuwsoverzicht van 2011

bats.nl ©

ga naar top van de pagina